apik's FotoPage

By: apik cartoon

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 30-Oct-2007 05:28 Email | Share | | Bookmark
Jalan2 p penang

 
 
 
View all 7 photos...
Aritu aku p penang ngn kawan2.saja melepak ngn depa nie...
kat cni aku upload pic depa suma...


Tuesday, 30-Oct-2007 03:39 Email | Share | | Bookmark

 
 
 
View all 12 photos...
dah lama tak upload pic... aku agak bz laa,tapi raya ke 3 sempat lagi aku p aloq setaq amik gmbaq org kawen.1'st time ni...bro asinq jmput aku join.mmg best laaa....mula-mula tu malu jgk ,siap pinjam speedlight org.
lupa plak nk bagitaw photog yang join,antara photog tu asinq(ombak picture)KL,danial JB,abg hussin KL,chumbey gurl(tuan pnya speedlight),apik SP....

aku smpai umh kenduri dlm pkul 11 lebey.(cari umh x jumpa) smpai trus jumpa bro asinq,ingat nk cium tgn... bila dah smpai trus amik gmbaq(teruja)..dok tggu pengantin smpai,ujan turun lebat.dah tu pngantin sampai ujan dok turun lagi...cam x best lak.
dah.kalo ikut kan plan petang tu nk p kuala kedah outdoor ngn pengantin tapi ujan...
aktiviti abis dlm kul 6. lps tu p lepak umh homestay,siap kena halau ngn tuan umh..

apa-apa pun mmg best 1'st time amik gmbaq kawen dgn bro pengalaman ni...
depa x kedekut ilmu... thank br asinq jemput aku.... x lama lagi kena kumpul duit bli speedlight SB600....


Friday, 21-Sep-2007 08:13 Email | Share | | Bookmark

 
 
 
View all 6 photos...
Yeahhhh..
itu dia pasar ramadhan Kubang Semang...
best plak jalan2 kat pasar ramadhan..
bole amik gmbaq kueh2.....


Tuesday, 18-Sep-2007 05:40 Email | Share | | Bookmark
Bazaar ramadhan

 
 
 
View all 29 photos...
Macam yang slalu aku buat,lpas balik keje trus tukar baju trus p psar ramadhan...
dalam ni aku upload pic sepanjang jalan2 cari mkn bkk posa aku....

gmbar kurang menarik yeaahhhh...
"saya bdk baru belajar"


Thursday, 13-Sep-2007 01:23 Email | Share | | Bookmark
my naphew

 
 
 
View all 11 photos...
blik kg sabtu lepas mmg besh!!ank sedara aku semua balik...
aku bwk bdk2 ni p taman,afiqah pandai btoi possing...

dlm ni aku letak pic afiqah dgn aina,diorg la ni ank sedara kesayangan aku....


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net